Led Ampuller

3.430 ürün

Enerji Sınıfı

Uzaktan Kumanda

Watt

Işık Rengi

Renk Değiştirme

Fiyat

      Satıcı

        Kategori Led Ampuller
        Varsayılan
          Toplam 20 / 3430 ürün

          Renkli Tasarımlara Sahip LED Ampuller

          İç ve dış mekan aydınlatma sistemlerinin olmazsa olmaz malzemelerinden biri ampuldür. LED ampul çeşitleri; fonksiyonel olmanın yanı sıra estetik tasarımlarıyla da farklı seçenekleri deneyiminize sunar. Gelişen teknolojinin üretiminden kaynaklı, kullanılan modeller de sürekli şekilde gelişim gösterir. LED ampul çeşitleri; yaydığı ışığa, özelliğine ve teknik yapısına kadar birçok farklılıklar gösterir. Geniş ürün yelpazesi sayesinde ihtiyacınız olan seçimi rahatlıkla yapabilirsiniz. Floresan ve LED özelliklere sahip olan ürünlerin gelişmesi ile bu noktadaki çeşitlilik de büyük oranda artış gösterir. Farklı özellikteki ve yapıdaki ampuller; seçim yapmanızı daha kolay hale getirir. En iyi LED ampul seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunur. Tercih edilen ortam, ışık düzeyi, renk ve kullanım sıklığı bu kriterlerden bazıları olarak dikkat çeker. Klasik tarzda olan 60 watt ampuller sıklıkla tercih edilir. Farklı duy seçenekleri bulunan ürünler arasından E24, E27 ve E40 gibi seçimler yapabilirsiniz. İnce duylu modellerden kalın duylu çeşitlere ve renkli LED seçeneklerine kadar pek çok alternatif bulabilirsiniz. Farklı tasarımlarda üretilen ürünler bulunduğu ortamın havasını tamamen değiştirebilir.

          Fonksiyonel ve Dekoratif LED Ampul Çeşitleri

          Ampul türleri; aydınlatmanın temel malzemesi olarak kullanılır. Ancak dekoratif bir seçenek olarak da dikkat çeker. Dekoratif özellikleri olan seçenekler; hem iç hem de dış mekanlarla uyumlu biçimde kullanılabilir. Beyaz LED ampul seçenekleri arasında yer alan rustik model şıklığı ile ön plana çıkar. Rustik ampul modeller sayesinde nostaljik bir hava yakalayabilirsiniz. Görüntüsü incelendiğinde eski zamanlarda kullanılan ürünlere benzer. Tasarruf bakımından da enerji konusunda oldukça cazip davranır. Vintage bir hava yaratmak için farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz. İsterseniz evinizde isterseniz ofisinizde dekorunuzun havasını değiştirebilirsiniz. Uzun, yuvarlak ya da yıldız tasarımlara sahip olan rustikler ilgi gören yapılar sunar. Küçük LED ampul; usta işçilik ve titizlikle üretilir. Evinizde kullanacağınız ürünler dışında vitrinler veya dış mekanlarda tercih edilen modeller de bulunur. Bu ürünler çok daha ışık saçar. Aynı zamanda ebat olarak da büyüktür. Gelişen LED teknolojisi sayesinde enerji israfı da üst düzeyde engellenen bir haldedir. LED ampul fiyatları ve değerlendirmelerini Pazarama üzerinden yaparak rahatlıkla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

          Estetik ve Kaliteli LED Ampuller Modelleri

          LED ampuller; enerji verimliliği, uzun ömür ve farklı model seçenekleriyle aydınlatma ihtiyaçlarınızı karşılamayı hedefler. Standart sarı LED ampul, geleneksel halojen ampuller ya da floresan ampullere benzer yapıda tasarlanır. Daha düşük enerji tüketimi sunan bu modeller, uzun ömürlü yapılarıyla dikkat çeker. Ayarlanabilir gün ışığı LED ampul, ışığın hem rengini hem de sıcaklığını ayarlama özelliği ile bilinir. Sıcak beyazdan soğuk beyaza kadar oldukça geniş bir renk yelpazesini deneyiminize sunar. Mini LED ampul, ışık yoğunluğunu ayarlayabilmenizi sağlar. Bu modelde kontrol sizin elinizdedir. Bu özellik, odanın atmosferini istediğiniz şekilde ayarlamanız için kullanışlıdır. Wi-Fi ya da Bluetooth bağlantısıyla kontrol edilebilen akıllı modeller, pek çok açıdan avantaj sağlar. Bu seçenekler; uzaktan kumanda ya da telefon uygulamalarıyla ışık ayarlarını kontrol etmenize yardımcı olur. Bazı modeller, ses ya da hareket algılama gibi ek özelliklere sahiptir. Yıldız desenli, flamanlı ya da renkli modeller farklı dekoratif seçenekleri dahi içinde barındırır. Spor tarzdaki modeller, odaklanan bir ışık demeti sağlar. Belirli alanların aydınlanması için oldukça idealdir. Mutfak tezgahı, vitrin ya da resimleri vurgulamak için kullanılabilir. Açık havada kullanılması için tasarlanan ürünler, bahçe ya da teras gibi alanlarda değerlendirmesi için üretilir. Dayanıklı olan ürünler su geçirmez özelliktedir. Ayrıca toz ve yağmura karşı da oldukça dayanıklıdır. Ürünler, farklı aydınlatma ihtiyaçlarına uygun aynı zamanda çevre dostu yapıdadır.

          Farklı Şekillere Sahip En İyi LED Ampul Seçenekleri

          Duy ya da farklı parçaların tasarımlarına bağlı olarak seçenekler bulunabilir. Yuvarlak tasarıma sahip olan kumandalı LED ampul sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Bulunduğunuz ortamın ihtiyaçlarına bağlı olarak yuvarlak veya armut modelleri de öne çıkar. Spiral tasarıma sahip olan ürünler sayesinde ortamın havasını tamamen değiştirebilirsiniz. Şarjlı LED ampul seçenekleri, duy çeşitlerine göre farklılıklar gösterebilir. Duy; lambaların işlevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirmesini sağlayr. Duy çeşitleri rakamsal değerlerle ifade edilir. Evlerde sıklıkla kullanılan ve bilinen tür E27 olarak belirtilir. E14 model duy da sıklıkla tercih edilir. E27 ve E14 duy seçenekleri kendinden vidalı olarak üretilir. Bu sayede monte işini oldukça pratik şekilde yapmanız hedeflenir. Bu duy seçeneklerinin başında bulunan E harfi Edison’dan gelir. Rakamsal olarak belirtilen değerler ise mm türündeki çapından ortaya çıkar. Uzaktan kumandalı LED ampul pinli ya da çevirmeli duy detaylarından oluşur. Ürünlerin birçoğu plastik ya da seramik malzemeden üretilir. Floresan modeller farklı özelliklere sahiptir. Uzun sürede hem ekonomik hem de kullanışlı olmaları sayesinde yaygın biçimde tercih edilir.

          Tasarruflu LED Ampul Özellikleri

          Tasarruflu olan modeller, düşük enerji tüketimi sağlar. Ayrıca daha uzun süreler kullanması sayesinde de oldukça avantajlıdır. Tasarruflu büyük LED ampul geleneksel modellere göre çok daha az enerji tüketir. Düşük enerji tüketimi, elektrik faturalarında da tasarruf sağlar. Çevre dostu olan ürünler olumsuz etkileri minimuma indirir. Yüksek teknolojiye sahip olan ürünler, uzun ömürlü deneyim sunar. Ortalama olarak bir modelin ömrü 20.000 ile 50.000 saat arasındadır. Bu sayede kullandığınız ürünü daha az sıklıkla değiştirebilirsiniz. Dipsiz LED ampul modelleri; düşük karbon ayak izi ve çevreye zararlı maddelerin azaltılması gibi çevresel avantajlar sunar. Daha az enerji tüketimi nedeniyle sera gazı emisyonlarını azaltmaya yardımcı olur. Mercekli LED ampul daha az ısı üretir. Bu özellik, odaların aşırı oranda ısınmasını engeller. Dolaylı olarak klima maliyetlerini de düşürmeye yardım eder. Araç içi LED ampul seçenekleri anında tam parlaklıkta aydınlatma sağlar. Isınmaya ihtiyaç duymadan hemen ışığı kullanmaya başlayabileceğiniz anlamına gelir. Ürünler; çok daha az bakım gerektirir. Aynı zamanda ürünü değiştirme maliyetini azaltır.

          LED Ampul Seçimi Detayları

          LED ampul ürünleri arasından seçim yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar bulunur. Öncelikle ihtiyacınız olan aydınlatma gücünü belirlemeniz gerekir. Lümen cinsi, aydınlatma gücü, kullanacağınız ortamın büyüklüğü ve deneyim amacınız dikkat etmeniz gereken hususlardır. Motosiklet LED ampul seçiminde renk sıcaklığı tercihi önemlidir. Sıcak beyaz, gün ışığı ya da soğuk beyaz modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Çift duy LED ampul ürünleri genellikle E27 ve E14 duylarıyla deneyiminize sunulur. Ürünleri uygulayacağınız alanı inceleyerek seçim yapmanız gerekir. Yüksek enerji verimliliğine sahip olan ürünler daha az enerji harcar. Buna bağlı olarak da elektrik faturalarınız düşer. Bu sebeple enerji etiketini kontrol etmeniz doğru bir adım olur. Yüksek enerji sınıfına sahip olan ürünler sizin için daha avantajlıdır. Geniş ürün yelpazesi içinden kaliteli seçim yaparak üst düzey performans elde edebilirsiniz. Dim edilen modeller arasından tercihte bulunarak ışık şiddetini ayarlayabilir ve kontrolü elinizde bulundurabilirsiniz. Bu hususları göz önünde bulundurarak Pazarama üzerinden sizin için en uygun seçimi yapabilirsiniz.