Kadın Güneş Gözlüğü

9.898 ürün

Marka

    Çerçeve Rengi

      Ekartman

        Renk

          Çerçeve Seçeneği

          Cam Şekli

            Çerçeve Materyali

              Çerçeve Kalınlığı

              Sap Uzunluğu

                Cam Rengi

                  Cam Tipi

                    Fiyat

                        Satıcı

                          Kategori Kadın Güneş Gözlüğü
                          Varsayılan
                            Toplam 20 / 9898 ürün

                            Kadın Güneş Gözlüğü Çeşitleri

                            Güneşten gelen zararlı ışınlardan korunmak amacıyla güneş gözlüğü kullanmak çok önemlidir. Yılın dört mevsimi açık günlerde güneş gözlüğüyle dışarı çıktığınızda hem sağlığınızı korursunuz hem de açık alanda rahatça vakit geçirebilirsiniz. Güneş gözlükleri araba kullanmaktan güneşlenmeye kadar geniş bir yelpazede avantaj sunan ürünlerdir. Bu sebepten güneş gözlüğünüzü seçerken rahat modellere yönelmeniz çok önemlidir. Kadın güneş gözlüğü çeşitleri pek çok marka tarafından üretilen alternatiflerden oluşur. Yüz tipinize, göz yapınıza veya moda anlayışınıza uygun olan bir gözlüğü seçebilirsiniz. Farklı kriterlere göre güneş gözlüklerini inceleyebilirsiniz. Gözlük cam renkleri, modelleri ve tarzları birbirinden değişik gözlükler arasından istediğinizi satın alma şansınız mevcuttur.

                            Yüzünüze Yakışan Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri

                            Kadın güneş gözlüğü modelleri her biri farklı tasarımlarıyla ilgi görür. Yüzünüzün yapısına ve gözlerinizin büyüklüğüne uygun bir model seçtiğinizde hoş bir aksesuara sahip olabilirsiniz. Göz çevrenizi açıkta bırakan, kaşlarınızı kaplayan veya yüzünüzün büyük kısmını örten gözlükler istediğiniz estetik duruşa engel olur. Bu tip detayları inceleyerek gözlük modeline karar verebilirsiniz. Kadın güneş gözlüğü modelleri şu şekilde sıralanır:

                            • Cat eye: Çekik ya da kavisli çerçevesiyle özellikle 50’li ve 60’li yıllarda favori olan gözlük modeli hâlen kadınların ilgi gösterdiği bir seçenektir.
                            • Pilot: Parlamayı önleyen yapısıyla öne çıkan modellerdir. Hafif çekik şekliyle yüzünüzde estetik görünür.
                            • Yuvarlak: Camların ve tasarımın yuvarlak şekli sebebiyle bu isimle adlandırılır. Böylece göz ve çevresini tamamen kapatan yapısıyla öne çıkar.
                            • Kelebek: Çerçeve ve camların kelebek şekliyle estetik bir görünüm sağladığı modellerdir.
                            • Retro: Geçmiş zamanlarda ilgi çeken modellerin yeniden uyarlanmasıyla ortaya çıkan alternatiflerdir. Beşgen, altıgen, kalın çerçeveli ve ince saplı modelleriyle kadınların beğenisini kazanır.
                            • Oval: Yanlara doğru uzayan oval cam kadın güneş gözlükleri yapısı modelin en belirgin özelliğidir. Yüzün görünümünü yumuşattığı düşünülen bu model, farklı markalar tarafından üretilen seçeneklerdendir.
                            • Oversize: Geniş çerçeveleriyle modayı yakından takip edenlerin favori modelleri arasında öne çıkar.

                            Gözlük modelleri çerçeve tasarımı, cam rengi ve çerçeve tipi gibi özelliklerine göre de pek çok alternatife sahiptir. Stilinizi tamamlayacak takı, saat ve aksesuarlar ile kullanabileceğiniz bir güneş gözlüğünü seçerek kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz.

                            Farklı Alternatifler Sunan Kadın Güneş Gözlüğü Markaları

                            Kadın güneş gözlüğü markaları, ürettikleri birbirinden güzel ve özel modellerle beklentileri karşılayan özelliklere sahiptir. Güneşten korunmak ve stilinizi göstermek için farklı markaların ürünlerini değerlendirebilirsiniz. Sade ve modern tasarımları sevenlerin ilgisini çeken modellerden şık ve ihtişamlı duruşlarıyla çarpıcı seçeneklere kadar farklı ürünler satışa sunulur. Minimalist çerçeveleriyle öne çıkan ürünler farklı renk/desen alternatifleriyle kullanıcılara seçim şansı sunar. Dünyada ve ülkemizde sevilen markalar, modayı yakından takip edenlerin beğenisini kazanabilecek ürünleriyle öne çıkar. Kendine özgü tasarımları, özel gözlük aksesuarları ile orijinal modeller sunanlar ya da oversize güneş gözlükleriyle ve tasarımlarıyla dikkat çeken markalar ilgi görür. Her tarzın severek kullanabileceği alternatif ürün çeşitliliğiyle öne çıkan firmaların dışında beyaz ve pembe gibi modelleriyle stilinizi ortaya çıkarmanıza destek olan seçenekler de beğeni kazanır.

                            Stilinizi Tamamlayan Kadın Güneş Gözlükleri

                            Kadın güneş gözlüğü, UV ışınlarından koruma ve göz sağlığınızı muhafaza etmenize yardımcı olma gibi özelliklerinin yanında stilinizi tamamlayan modelleriyle de tercih edilir. Günlük kombinlerinizle kullanabileceğiniz bir aksesuar olarak da önemli bir yere sahiptir. Cam ve çerçeve rengi, kullanılan malzeme özellikleri gibi detayları inceleyebilirsiniz. Stilinizi tamamlayan güneş gözlükleri arasında; asetat, kemik, metal ve plastik çerçeveli kadın güneş gözlük çeşitleri başta olmak üzere pek çok malzemeden üretilen çerçeveli gözlükler sayılabilir. Gözlüğün tarzını oluşturan çerçeve yapısı hem renk katar hem de tarzınızı yansıtan özellikler taşır. Çerçevesiz olarak tasarlanan ürünler, cam özelliklerine göre biraz daha hafif olabilir. Özellikle yanlarından cam bölümüne kadar uzanan sap kısmı ince hatlarıyla gözünüzde hissetmeyeceğiniz kadar rahattır. Geniş oversize modellerin sap kısımları ise modeli tamamlayacak nitelikte kalın ve şekilli olarak üretilebilir.

                            Kadın Güneş Gözlüğü Seçimi Nasıl Yapılır?

                            Kadın güneş gözlüğü seçimi sırasında dikkat edilmesi gereken farklı unsurlar bulunur. Güneş gözlüğünün camı; polarize, mineral, kolormatik cam, UV filtreli ve UV 400 korumalı gibi çeşitlerden oluşur. Bu özellikleri değerlendirerek gözünüze uygun olanı belirleyebilirsiniz. Modayı yakından takip ediyorsanız son trendleri ve yeni çıkan modelleri tercih edebilirsiniz. Renkli, siyah veya kahverengi cam renklerini veya her renkte üretimi yapılabilen çerçeveleri zevkinize göre seçme şansınız olur. Unisex göneş gözlüğü seçenekleri arasından yüzünüze uyumlu olan gözlükleri de değerlendirebilirsiniz.

                            Kadın Güneş Gözlüğü Fiyatları

                            Kadın güneş gözlüğü fiyatları belirlenirken pek çok etken söz konusudur. Güneş gözlüğü markaları ve modelleri fiyata etki eden unsurların başında sayılabilir. Moda olan ürünler diğerlerine kıyasla biraz daha yüksek fiyatlandırılır. Bahar ve yaz aylarında gözlük kullanımları artacağı için fiyatlar da aynı doğrultuda hareket eder. Kış ve sonbahar zamanı kadın güneş gözlüğü indirim seçeneklerinin daha fazla olduğu dönemlerdir. Modellerde kullanılan malzeme ve cam özellikleri de fiyatı etkiler. Çerçeve tipi, cam rengi gibi detaylara göre de güneş gözlüğü fiyatı değişir. Gözleriniz için sağlıklı koşulları oluşturmak ve estetik görünmek için birbirinden farklı modelleri inceleyerek aradığınız ürünü bulabilirsiniz. Kadın güneş gözlüğü çeşitlerini Pazarama’nın sizlere sunduğu ayrıcalıklarla alabilmek için sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Fırsat ürünü ve ek taksit seçenekleriyle bütçenizi aşmadan kadın güneş gözlüğü tasarımları arasından stilinize uygun bir seçim yapabilirsiniz.

                            •