Tesettür Trençkot, Yağmurluk

190 ürün

Renk

    Beden/Yaş

      Cinsiyet

      Kapüşon

      Fiyat

          Satıcı

            Kategori Tesettür Trençkot, Yağmurluk
            Varsayılan
              Toplam 20 / 190 ürün

               

              Tesettür Yağmurluk 

              Sonbahar aylarında sıklıkla tercih edilen tesettür yağmurluklar, bahar aylarının vazgeçilmezidir. Pratik kullanıma sahip olan tesettür yağmurluklar gardroplarda oldukça az bir yer kaplamaktadır. Farklı renklerde ve desenlerde üretirler. Hem yağmura hem de rüzgara karşı yüksek koruyuculuk sunacak şekilde tasarlanırlar. Bunun yanında günlük kombinleri de daha ilgi çekici ve modern bir hale getirebilirler.  tesettür yağmurluk modelleri de üretim amaçları ile doğru orantılı olarak her türlü tesettür kombiniyle uyum gösterebilir. Su geçirmez özelliğe sahiptirler. Kalın dokulu modeller ise bahar ve mevsim geçişleri dışında da özellikle soğuk kış aylarında da tercih edilebilir. Fermuarlı ve düğmeli kapama detaylarına sahip olan seçenekler ise özel bir şıklık etkisi sunar.  

               

              Gündelik hayatta ya da özel zamanlarda kullanılabilen tesettür yağmurluk çeşitleri, özellikle mevsim geçişlerinin kurtarıcısıdır. Soğuğu çok fazla hissettirmeyen tesettür yağmurluklar vücut ısısını dengelemektedir. Hafif ve vücudu saran yapısı ile kullanımı oldukça basittir. Her yaş kadın tarafından tercih edilebilen yağmurluklar şıklığı ve konforu bir arada sunmaktadır. Uzun tasarımı sayesinde tesettür yağmurluklar sadece etek değil pantolonla beraber de kombinlenebilir. Gündelik hayatın dışında sportif faaliyetleri sırasında da tercih edilebilen tesettür yağmurluk modelleri ise konforlu bir yürüyüş ya da açık hava faaliyeti için idealdir. Terletmeyen özel dokudaki ürünler, rahat hissettirir. Böylece kötü koku oluşumu da engellenir. Dış giyim ürünleri arasında yer alan tesettür yağmurluk modellerini Pazarama ile listeleyebilirsiniz.  

              Tesettür Yağmurluk Modelleri 

              Tesettür yağmurluk modelleri hem iş hayatında hem de günlük yaşamda tercih edilmektedir. Sade ve klasik bir duruşa sahip olan tesettür yağmurluklar iş hayatı için idealdir. Daha canlı renklerde tasarlanan tesettür yağmurluklar ise gündelik hayatta kullanılabilir. Çeşitli markalar tarafından tasarlanan tesettür yağmurluklar farklı vücut tipleri için farklı kesim ve been ölçülerinde sunulur. Örneğin; belden büzgülü yağmurluk modelleri ince bel yapısına sahip kadınlar için uygunken, bol kesim yağmurluklar büyük bedene sahip kadınlara hitap eder. Klasik model yağmurlukların yanı sıra özel tasarım yağmurluklar da mevcuttur. Hatta özel tasarım yağmurluklar az sayıda üretildiği için kadınların kendilerini daha özel hissetmelerini sağlamaktadır. Son dönemlerin trend modellerinden biri olan şapkalı tesettür yağmurluklar eşarpların ıslanmasını ve aynı zamanda ütüsünün bozulmasını engeller. Feminen bir görünüm sunan şapkalı yağmurlukların bazı modellerinde şapka sabitken bazılarında şapka detayı takılıp çıkartılabilir.  

               

              Her mevsim rahatlıkla kullanılabilen şapkalı tesettür yağmurluklar ise şemsiye taşıma derdinden kurtarır. Paraşüt kumaştan üretilen yağmurluklar spor salonlarında rahatlıkla kullanılabilir. Terlemeyi önleyen paraşüt yağmurluklar spor sırasında kadınların rahat hareket etmesine imkan tanır. Cepli ya da cepsiz olarak tasarlanan tesettür yağmurluklar mevcuttur. Telefon, cüzdan veya kredi kartı gibi malzemeler cepli yağmurluklarda güvenle taşınabilir. Bu şekilde kadınlar çanta taşıma derdinden de kurtulabilir. Geniş renk skalasına sahip olan tesettür yağmurluklar; siyah, lacivert, bej, kırmızı gibi farklı renklerde üretilir. Koyu renkli yağmurluklar klasik tarzdan hoşlanan kadınlar için uygunken, canlı renklerdeki yağmurluklar gündelik hayatta kullanım için idealdir. Tesettür tasarım modelleri, diz altı uzunluğa sahiptir. Bundan dolayı da basen ve bacakların ıslanması engellenmiştir. Ayrıca soğuk havalarda tercih edilen tesettür yağmurluklar basen ve bacakların üşümesini önler. Böylece kadınlar dışarıda rahatlıkla gezinti yapabilir. Şeffaf olarak tasarlanan tesettür yağmurluklar iddialı ve aynı zamanda ilgi çekicidir. Katlandığı zaman oldukça az bir yer kaplayan yağmurluklar çanta ya da valize konularak her yere götürülebilir.  

               

              Tesettür Yağmurluk Tasarımları 

              Tesettür yağmurluklar çok zengin bir tasarım çeşitliliğine sahiptir. Düğmeli kapama detaylarına sahip olan yağmurluklar oldukça şık bir görünüm sunmaktadır. Kol ve yaka kısmında özel detaylar içeren yağmurluklar özellikle iş hayatındaki kadınların ilgisini çekmektedir. Bombeli veya şeritli tesettür yağmurluklar spor tarzdan hoşlanan kadınlar için uygundur. Bu tarz yağmurluklar spor ayakkabılarla ya da sneakerlarla rahatlıkla kombinlenebilir. Günün her saati kullanılabilen tesettür yağmurluklar hem işlevsel hem de estetiktir. Tesettür yağmurlukların dokusu kalın ve ince olarak farklılaşmaktadır. Kalın dokulu yağmurluklar soğuk kış günlerinde kullanmak için idealdir. Özellikle sıcağı seven ve üşümekten nefret eden kadınların ilgisini kalın dokulu yağmurluklar çekmektedir. İnce dokulu yağmurluklar ise mevsim geçişleri için uygundur. Her tarza hitap eden yağmurluklar hem canlı renklerde hem de klasik renklerde tasarlanır. Uzun tasarımı ile kadınların daha ince ve uzun görünmesini sağlayan klasik tesettür yağmurluklar oldukça zariftir. Mont tarzında üretilen kalın dokulu tesettür yağmurluklar vücut ısısını dengeleyerek üşümeyi engeller. Yağmur ya da kar geçirmeyen kalın dokulu yağmurluklar ıslanmaya karşı oldukça dayanıklıdır. Bu tarz ürünler sayesinde ekstra koruyucu bir ekipmana ihtiyaç duymamaktadır. Kalın dokulu seçenekler ise sadece bacakları değil kol, sırt ve baş bölgesini de korumaktadır.  

              Tesettür Yağmurluk Kullanım Alanları 

              Tesettür yağmurluklar, gardırobun kurtarıcı parçalarıdır. Sabah erken saatlerde yapılacak yürüyüş ve koşu için yağmurluk kullanımı uygundur. Kolaylıkla giyilip çıkarılabilen yağmurluklar konfor ve rahatlık sunmaktadır. Alışverişe çıkarken ya da çocukları okula bırakırken de yağmurluklar tercih edilebilir. Spor yapmayı sevenler için de  ağırlık hissi vermez ve konfor sunarlar.  

               

              Tesettür yağmurluklar sadece yağmurlu havalarda değil,  yağışsız günlerde de tercih edilebilir. Rüzgara karşı da koruyuculuk sunan yağmurluklar rüzgarlı havalarda da kullanılabilir. Tesettür yağmurluklar günlük hayatın yanı sıra özel günlerde ve iş hayatında da tercih edilebilir. Dört mevsim kullanıma uygun olan yağmurluklar kadınların hazırlıksız bir şekilde yağmura yakalanmasını engeller. Yaz aylarında yayla gezileri için tesettür yağmurlukların kullanımı uygundur. Sportif bir şıklık sunan yağmurluklar her yaştan kadın kullanıcı tarafından tercih edilebilir. Pantolon, elbise ya da eteklerin üzerine giyilebilen tesettür yağmurluklar kadınların kendilerini daha rahat ve özgür hissetmesini sağlar.  

               

              Tesettür Yağmurluk Satın Alırken Hangi Özelliklerine Dikkat Edilmeli? 

              Tesettür yağmurluk satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı detaylar vardır. Öncelikle yağmurlukların kumaş yapısına bakılması gerekir. Çünkü her mevsim için üretilen yağmurluk modeli birbirinden farklıdır. Örneğin; bahar ayları için tasarlanan yağmurluklar kış ayları için işlevsizdir. Bundan dolayı yağmurluk seçiminde kadınların mevsim koşullarını mutlaka göz önünde bulundurması gerekir. Farklı beden seçenekleri ile tasarlanan yağmurluklar arasından kadınların kendi vücut tipine uygun olanı tercih etmesi önemlidir. Aksi durumda istenen görünüm elde edilemeyebilir. Bazı yağmurluk modelleri daha sportifken bazısı daha klasiktir. Kullanıcıların kendi tarzına hitap eden modellere yönelmesi önerilir. Tesettür yağmurluk seçiminde boy detayı da önemlidir. Örneğin; kısa boylu kullanıcıların uzun yağmurlukları tercih etmesi tavsiye edilir. Böylece Kadınlar olduğundan daha uzun ve ince görünebilir.      

               

              Tesettür Yağmurluk Fiyatları 

              Tesettür yağmurluk fiyatları markasına ve modeline göre değişiklik göstermektedir. Kadın dış giyim kategorisinde yer alan tesettür yağmurluklara Pazarama ile göz atabilirsiniz. Beğendiğiniz yağmurluk modelleri arasında fiyat ve özellik karşılaştırması yapabilirsiniz. Böylece hem bütçeniz hem de ihtiyacınız için uygun olan yağmurluğa ulaşabilirsiniz. Filtreleme özelliklerini kullanarak aradığınız özelliklerdeki yağmurluğa daha kısa sürede erişerek zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz. Online alışveriş sayesinde hem zamandan hem de bütçenizden tasarruf edebilirsiniz. Olası indirim ve kampanyaları değerlendirerek cebinizi koruyabilirsiniz. Acil yağmurluk ihtiyacınız için hızlı teslimat yapan satıcıları değerlendirebilirsiniz.